Menu

Praktijk

Auto

Voor iedereen is de eerste les spannend, dit valt achteraf allemaal best mee.

Er wordt gereden in een Volkswagen T-Roc. Een zeer comfortabele auto.

Het is heel belangrijk dat het goed klikt tussen leerling en instructeur.

We beginnen stap voor stap met de bediening van de auto, en proberen zo de basis goed onder de knie te krijgen. Het belangrijkst hiervan is de leerling duidelijk en rustig alles uit te leggen zodat de leerling zich goed op zijn gemak voelt en de bediening goed kan leren.

Dan gaan we de wat drukkere wegen opzoeken en kennis maken met verschillende verkeersituaties. Dit doen we vaak de tweede of derde les. Ook hier gaan we stap voor stap te werk zodat de leerling een helder beeld krijgt van de situaties en ze goed onder de knie kan krijgen.

Als alles goed behandeld is en de leerling het voertuig goed onder controle heeft kunnen we ons voor gaan bereiden op het praktijk examen. Dit doen we door middel van een proefexamen zodat de leerling precies weet hoe het praktijk examen te werk gaat. Vaak stelt dit de leerling ook wat meer gerust en weten ze van zichzelf in hoeverre ze klaar zijn voor het praktijk examen. Dit geeft ze ook wat meer zelfvertrouwen, iets wat heel erg belangrijk is voor het examen.

Contact met Autorijschool Den Haan

Heb je naar aanleiding van je bezoek aan deze website nog vragen of wil je een afspraak maken voor een nadere kennismaking? Neem dan gerust contact op. Bel naar 06 – 12 78 78 66 of stuur een e-mail naar info@autorijschooldenhaan.nl

Ga naar contact