Menu

Even voorstellen

Mijn naam is Jeroen den Haan en ik ben 38 jaar. In 2009 ben ik begonnen met het opzetten van mijn eigen autorijschool. En met veel succes is dat ook gelukt. Eerder ben ik werkzaam geweest als internationaal vrachtwagen chauffeur en touringcar chauffeur. Verder geef ik naast mijn autorijschool ook 1 dag per week rijles op de vrachtwagen.

Waarom Rij- instructeur?

Tijdens het geven van rijles is het geweldig om te zien wat je kan bereiken als je veel geduld hebt. Iedere kandidaat is anders, dus iedere rijles is uniek. Het is een uitdaging om iedere kandidaat te leren hoe een auto te bedienen en vervolgens tijdens de bediening ook te leren alle regels toe te passen.
Als de kandidaat dat goed onder de knie heeft dan begint het echt. Er zal dan veel aandacht besteed worden aan het omgaan met fouten van andere weggebruikers en het leren inschatten van situaties die de kandidaat onderweg tegen komt. Er wordt getraind om tijdens de verkeersdeelname een oplossing te zoeken voor alle problemen die de kandidaat onderweg tegen komt. Dit allemaal maakt rij-instructeur zijn uitdagend en afwisselend.

Contact met Autorijschool Den Haan

Heb je naar aanleiding van je bezoek aan deze website nog vragen of wil je een afspraak maken voor een nadere kennismaking? Neem dan gerust contact op. Bel naar 06 – 12 78 78 66 of stuur een e-mail naar info@autorijschooldenhaan.nl

Ga naar contact